Avoinna sopimuksen mukaan. Soita 050 355 7743

Tervetuloa Foto-Neitiin

Palvelemme sinua kaikenlaisissa kuva-asioissa. Teemme kuvauksia niin studiossa, miljöössä kuin juhlapaikallakin. Kuvankäsittelyllä saamme pikkuvirheet piiloon ja vahvan tunnelman kuviin. Tilaamme valmiit kuvat korkealaatuiselle valokuvapaperille, jonka ansioista värit ovat kirkkaat ja kuvat säilyvät hyvinä pitkään.

Hoidamme myös harrastekuvasi kuntoon välittämällä kuvatuotteita, käsittelemällä harrastekuvia ja autamme vanhojen kuvien entisöimisessä. Lisäksi tarjoamme kehystyspalvelut.

Etkö löytänyt etsimääsi sivustoltamme? Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä - olemme täällä sinua varten!

olemmeFb

Joulu on taas!
kehyksetlahjakortti

- Moottoripyöräkehys, punainen, paikka kuvalle koossa 7,5 x 5cm, yksipuolinen kehys taustatuella. Hinta: 14,25e/kpl (myynnissä liikkeessä, ei aikarajaa)
- Traktorikehys, vihreä, paikka kuvalle koossa 8,5 x 12,5cm, yksipuolinen kehys taustatuella. Hinta: 18,90e/kpl (myynnissä liikkeessä, ei aikarajaa)
- Lahjakortti, haluamasi summalla, normaali voimassaolo 6kk, saaja voi muuttaa päivämäärää myöhemmin tarpeen tullen. (Myynnissä liikkeessä, ei aikarajaa)

 

lahjaideat loppuun

- Sininen kaksipuolinen kuvakehys, neljällä pyörällä. Traktorin molemmille sivuille saa kuvan. Kuvan koko: 5 x 8 cm. Traktorin koko n: 25 x 13 x 17,5 cm. Väri: Sininen. Hinta: 39,90e/kpl (myynnissä liikkeessä, ei aikarajaa)
- Ideakalenteri. Seinäkalenteri johon saa kiinnitetty omat kuvat tai piirrustukset koossa 10x15cm/10x13cm. Kuvat voi vaihtaa jälkikäteen tai siirtää kehykseen/albumiin. Jokaisella aukeamalla on kätevä TASKU esimerkiksi laskuille. Kaksikielinen: SUOMI-RUOTSI. Koko avattuna B4 (250 x 356 mm), suljettuna B5 (250 x 178 mm). Parikierresidottu. (myynnissä liikkeessä, ei aikarajaa) Hinta tyhjänä 10,35e/kpl, tarjoamme mahdollisuuden tulostaa omat digikuvat liikkeessä mukaan.
- Sininen yksipuolinen traktorikehys, LOPPUUNMYYTY ei saatavilla maahantuojaltakaan.

Varaudumme tuotteiden loppumiseen
.

iloitse kuvalahjalla


- Jalkapallomuki, myynnissä muutoinkin kuin jouluna, hinta asiakkaan kuvalla 14,90e/kpl (jouluksi tilaus viikolla 51)
- Valkoinen perus muki, myynnissä muutoinkin kuin jouluna, hinta asiakkaan kuvalla 11,90e/kpl (jouluksi tilaus viikolla 51)
- Ylikylämuki, myynnissä myös muutoinkin kuin jouluna, hinta Kortesjärven järvimaisemakuvalla ja Ylikylä tekstillä, 19,90e/kpl (myynnissä liikkeessä, ei aikarajaa)
- Kuvasta kuvapalvelu, kuvalahjatavarat jouluksi: tilaus viikolla 51, valokuvat koot 10x15cm/13x18cm/15x20cm (myynnissä liikkeessä, ei aikarajaa)