Öppet enligt överrenskommelse. Ring 050 355 7743

Fotostudion Foto-Neiti grundades år 2008 av Annica Hölsömäki. Studion finns i Ylikylä, Kortesjärvi. Annica blev utexaminerad fotograf, 2008, från Svenska Yrkeshögskolan. Linjen är fyraårig och under den tiden praktiserade jag i olika fotoataljéer i Vasa, Irland och Nurmo. Foto-Neiti fotograferar digitalt, men kan också fotografera på film vid behov. Råkopiorna är färdiga senast inom några dagar från fotograferingstillfället. Alla fotografier beställs från fotolabb. Bilderna finns att få i färg, svartvitt eller sepia. Även kombinationer av dessa finns att få, t.ex. ett svartvitt fotografi som har färgdetaljer. Med hjälp av bildbehandling kan man tillföra olika effekter i fotografiet eller förena många fotografier till en tavla. Det är bara fantasin som sätter gränser, alla möjligheter finns! Vid alla fotograferingar försöker Foto-Neiti få en så brett och kvalitativt resultat som möjligt. Huvudsaken är att vår kund är nöjd med resultatet. Till Foto-Neitis studio kan ni komma om ni behöver barn-, familje-, syskon-, keldjurs-, konfirmations-, student-, vigsel-, förlovnings-, grupp-, eller representationsporträtt. Dessutom fotograferar Foto-Neiti gärna utomhus t.ex. porträtt i miljö, kyrkofotograferingar, dokumentariska fotograferingar och vid olika tillställningar. Om inte ni kommer till oss, så kommer Foto-Neiti till er! Förutom studiofotografering så förmedlar Foto-Neiti filmrullar och digitala bilder från cd, minnessticka och minneskort till framkallning. Från oss kan man beställa presentartiklar med egna bilder, t.ex. mugg, T-shirt, pussel eller böcker. Dessa produkter har en leveranstid på en vecka. Ta en närmare titt på övriga tjänster, vi har tjänster för att få ny bild av gammal och vi reparerar gamla eller söndriga fotografier. Här har vi bottnar för Tackkort eller så gör vi nya personliga tack-kort enligt kundens önskemål. Vi har svensk betjäning. Ta kontakt och fråga mer! Annica Hölsömäki, Foto-Neiti

mainoskuvausFöretagsfotografering kan vara allt från produktfotografering, inredningsfotografering och maskinfotografering. Företagsfotografering kan också vara personfotografering för tidningstryck eller hemsida. Alltid när det finns behov av fotografier av god kvalitet för reklam löns det att anlita en yrkesfotograf.

En yrkesfotograf har modern utrustning av toppkvalitet och kan fotografera snygga bilder samt färgkorrigera dessa för tryck. Med yrkeskamera får man dessutom så stora filer att man kan förstora bilderna avsevärt utan att kvaliteten blir lidande.

Vi planerar dessutom visitkort, affischer m.m.

Ta kontakt och diskutera mera!