Öppet enligt överrenskommelse. Ring 050 355 7743

Fotografering i kyrkan

En kyrkofotografering kan vara bröllop, dop eller begravning. Det är viktigt att ni bokar fotografen i god tid så att vi kan reservera tid åt er.

Vigselfotografering

kirkkohaatEn vigsel är ofta på eftermiddagen i kyrkan. I samband med en vigselfotografering kan man ta bröllopsporträtt inne i kyrkan före vigseln eller i kyrkoparken. Under vigselakten fotograferar vi allt som sker från det att brudparet väntar på kyrkotrappan till dess det är över och brudparet avlägsnar sig från parkeringen.

Vid behov kommer vi gärna med till festplatsen och fotograferar bröllopstårta och brudvals. En vigsel kan naturligtvis vara på något annat ställe än i kyrkan och vi kommer dit där ni är!

 
 

 

Begravningsfotografering

hautajaisetEn begravning är ofta i kyrkan på förmiddagen. Det vore bra om ni redan på förhand funderar ut om ni vill ha fotografier från begravningståget redan när kistan bärs in i kyrkan och från begravningsplatsen efter kyrkovälsignelsen också. På så vis kan vi reservera tillräckligt med tid åt er.

Fotografen är på plats i god tid och bär mörka kläder. Fotografen rör sig så tyst som möjligt under begravningsakten och fotograferar allt viktigt som händer samt alla personer på plats. En begravning kan vara någon annanstans än i kyrkan och vi kommer naturligtvis dit där ni är. 

  

  

Övrig kyrkofotografering

Vi fotograferar vid alla tillfällen, det viktiga är att ni meddelar i tid och berättar vad för slags fotografering det gäller. Ta kontakt och fråga mer!