Öppet enligt överrenskommelse. Ring 050 355 7743

Studentfotografering

 

ylioppilasFör studentfotograferingen bör man reservera en halvtimme i studion eller en timme om vi fotograferar både i studion och utomhus. Det är bra om studenten meddelar redan vid tidsbeställningen om man vill ha studiofotografering, miljöfotografering eller både och. På så vis har fotografen möjlighet att reservera tillräckligt med tid för fotograferingen. Det är viktigt att studenten är i tid till fotograferingen, speciellt på examensdagen, annars skjuts dagens alla fotograferingar framåt i tidtabellen.

Kom ihåg att ta med en blomma! I studion finns blommor endast enligt överenskommelse och vi kan inte garantera att färgen på vår blomma passar ihop med studentklädseln. Silkesrosor finns att tillgå.  Vid fotograferingen tar vi porträtt i olika poser; närbild, halvfigur och helfigur. Under fotograferingen är det möjligt att byta blomma, kläder eller bakgrund. Miljöfotografering är ett bra alternativ till den traditionella studiofotograferingen. Om vädret inte tillåter fotografering på examensdagen så kan vi komma överens om en ny tid.

Om studenten har egna idéer om hurudana fotografierna ska se ut, berätta om dem i god tid så förverkligar vi dem tillsammans!

 

 

Bakgrundsalternativ

 

Brun bakgrund Grå bakgrund med staket

 

 

 

 

Grå bakgrund med kolonn Ljusgrå bakgund med stenmur

 

 

 

 

Gröngrå bakgrund  Vit bakgrund